Planten=vrolijkheid

Afgelopen zaterdag zag ik deze prachtige plant in de bloemenwinkel, in de hoek van een supermarkt staan. Ik kreeg direct een idee en wist meteen wat mij te doen stond. Een aantal weken geleden, heb ik namelijk de indeling -voor de zoveelste keer- van onze woonkamer weer eens omgegooid. De side-table die nu dienst doet als bureau, stond een lange tijd voor het raam (met de tuin als uitzicht). In de nieuwe indeling staat hij nu in de hoek van de woonkamer, voor de keuken. Nogal saai, vond ik. Nu kwam ik deze plant tegen. En dacht; “is dat nou niet een geweldige manier om je bureau mee op te vrolijken 🙂 ”  Wat nog mooier was, is dat het me maar  6.95 euro heeft gekost!

Home2cre8

Home2cre8

home2cre8

home2cre8

Deze gedachte hield ik vast. Nu het ook steeds eerder donker wordt en het weer vaker grauw is, haal ik gewoon de kleur in huis, dacht ik. Dus ging ik op pad en kwam gisteren bij een tuincentrum (ranzijn) terecht.  Na een tijdje daar te hebben rondgelopen, stuitte ik op de koopjeshoek. Mijn gedachten sloegen op hol.  Dit was te mooi om waar te zijn. Alles wat er stond was 50% afgeprijsd.

Home2create

De dode hoek van onze slaapkamer kreeg gelijk een kleine make-over:

Home2Cre8

Home2Cre8

Home2cre8

Home2cre8

Er waren ook  schattige plantjes te koop voor maar 1 euro per stuk! Ik nam ze maar mee. De kapotte kopjes (op de groene pot na), die ik nog altijd bewaarde, konden eindelijk uit de kast. Zijn ze niet prachtig samen 🙂

Home2Cre8

Home2Cre8

Home2cre8

Home2cre8

Home2cre8

Home2cre8

Advertisements

3 thoughts on “Planten=vrolijkheid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s