Hanglamp voor de werkkamer: Vita Silvia vs. Normann Copenhagen

DSC_0002

Een tijdje geleden bestelde ik de Vita Silvia hanglamp bij Westwing.nl. Als je van mooie meubels en accessoires houdt, ook graag met korting koopt en je kent het concept van Westwing.nl nog niet dan vind je het misschien wel interessant om (gratis) lid te worden. Als je lid wordt dan ontvang je via de e-mail een nieuwsbrief. In de nieuwsbrief vind je een overzicht van hun aanbiedingen. Zo kwam ik dus aan mijn Vita Silvia. De levertijden variëren per product. Op mijn hanglamp moest ik bijvoorbeeld 8-9 weken wachten. Dat vind ik overigens niet zo erg. Want het heeft me wel 20 euro gescheeld! Ik heb namelijk voor de Ø45 cm afmeting exclusief verzendkosten 45 euro betaald. Normaal kost hij 69 euro. Dan is dat wel het wachten waard, vind ik. Bovendien moest de werkkamer toen nog geschilderd worden.

Wat ik ook wel interessant vind, is dat de Vita Silvia een prima alternatief  is voor een wat duurdere designlamp: de Normann Copenhagen – Norm 69 (zie de afbeelding hieronder). Kijk ook gelijk naar de Vita Silvia dan kun je ze vergelijken. Hoe langer ik naar deze twee lampen kijk, hoe meer ik er van overtuigd raak dat ik de juiste keuze heb gemaakt. De vormgeving van de Vita Silvia vind ik mooier, omdat het vrouwelijker is. Zoals ik al zei, is de Vita Silvia (te verkrijgen v.a. 49 euro) echt een stuk goedkoper in de aanschaf dan de Normann Copenhagen -Norm 69 (te verkrijgen v.a. 90 euro). En met korting is de Vita Silvia helemaal interessant!

Normann Copenhagen -Norm 69

normann copenhagen
Vita Silvia
vita-pendel-model-silvia-hvid-oe45-cm

Ik kon niet wachten om de doos open te maken…
DSC_0007

De gebruiksaanwijzing die ik erbij kreeg, vond ik niet zo handig. Maar gelukkig vond ik op Youtube een super handige demonstratiefilmpje.

Zo heb ik dus mijn Vita Silvia moeiteloos in elkaar kunnen zetten. Hoera! Nu nog ophangen dus.
DSC_0011

Advertisements

2 thoughts on “Hanglamp voor de werkkamer: Vita Silvia vs. Normann Copenhagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s